Прославете го Вашиот роденден со купување во Прима! | Прима Мебел

Прославете го Вашиот роденден со купување во Прима!

Прославете го Вашиот роденден со купување во Прима – Ви подаруваме дополнителни 5% заштеда на артикл по избор!

Посетете не во најблискиот салон на Прима на денот на Вашиот роденден * и прославете со нас! Како подарок за Вашиот роденден Ви подаруваме дополнителни 5% попуст ** на артикл по избор!

Не ја заборавајте вашата лична карта и нека Ви е среќен роденденот 😉!

*Попустот од 5% се одобрува исклучиво на денот на роденденот кој го докажувате со личната карта.
Во случај роденденот да е во недела, попустот може да се искористи во сабота (пред роденденот) или понеделник (после роденденот).

**Попустите се собираат. Дополнителниот попуст не ги вклучува кујните по мерка и модуларните кујни.