Салони за мебел - Прима Мебел

Рекламации

Рекламација:

Почитувани купувачи,

Прима мебел Ви овозможува гаранција на купените производи во траење од 1,2,3 или 5 години во зависност од купениот производ.

Гаранцијата важи во следните услови:

Oдговорноста за оштетувањата настанати при сопствена испорака и монтажа ја превзема купувачот.

Купувачот е должен да ја исконтролира исправноста на робата при превземањето.

Гаранцијата за купената роба се зема во предвид исклучиво со приложување на гарантниот лист и сметката.

За било какви дополнителни информации за гарантниот рок кој е со траење од 1,2,3 или 5 години, ве молиме контактирајте не во најблискиот салон или пополнете ја контакт формата: Контакт