Салони за мебел - Прима Мебел

"Пролетна Акција" во Прима Мебел


Попустот е важечки во сите салони на Прима Мебел ширум Македонија и важи до 30.03.2019

Ограничени количини!

Можност за купување мебел до 48 рати!


Аплицирање за кредит само со лична карта!


Одобрување на кредит за само 15 минути!


ЛЕА кујна

ЛЕА кујна
1,8м - боја - венге/крем

17,990.00 ден

11,990.00 ден

ПАЛМА ФИ сет маса

ПАЛМА ФИ сет маса
+ 4 Ивон столици
различни бои

17,150.00 ден

9,490.00 ден

Комет регал

Комет регал
димензии 190х200х38см
(медијапански фронт висок сјај)

13,200.00 ден

8,990.00 ден

МЕРИ француски лежај

МЕРИ француски лежај
димензии 200х140
различни бои

14,990.00 ден

10,990.00 ден

МЕРИ француски лежај

МЕРИ француски лежај
димензии 200х90
различни бои

11,990.00 ден

8,990.00 ден

Калабрија агол

Калабрија агол
димензии 250х180см
различни бои

39,990.00 ден

21,990.00 ден

ИВАНО лежај

ИВАНО лежај
димензија 200х97х80см, лежај 200х155см
различни бои

19,990.00 ден

13,990.00 ден

ЛУКА Стандард ормар

ЛУКА Стандард ормар
лизгачки врати 200х180х59см
со огледало, бела боја

24,500.00 ден

13,990.00 ден

ЛУКА Стандард ормар

ЛУКА Стандард ормар
лизгачки врати 200х220х59см
со огледало, различни бои

25,990.00 ден

14,990.00 ден

ДУШЕЦИ

ДУШЕЦИ
со димензија 200*80см
* Количините се ограничени