Салони за мебел - Прима Мебел

производи на акција


ИСГ ЛОЛИ агол

ИСГ ЛОЛИ агол

16,490.00ден

12,368.00ден

ИСГ ЕМИЛИ лежај

ИСГ ЕМИЛИ лежај

32,320.00ден

22,624.00ден

ПС БАБИЛОН агол

ПС БАБИЛОН агол

48,990.00ден

33,990.00ден

ПН  ДАРК трпезариски сет

ПН ДАРК трпезариски сет

22,990.00ден

17,243.00ден

ПСС ИВОН 2 стол

ПСС ИВОН 2 стол

2,790.00ден

1,953.00ден

ПС КАНЕС ПРЕМИУМ

ПС КАНЕС ПРЕМИУМ

35,990.00ден

28,792.00ден

ИСГ ТЕА агол

ИСГ ТЕА агол

28,990.00ден

21,742.00ден

ИСГ ДОРТМУНД лежај

ИСГ ДОРТМУНД лежај

23,060.00ден

18,448.00ден

ИСГ ДОРТМУНД лежај

ИСГ ДОРТМУНД лежај

23,060.00ден

18,448.00ден

ПЦВ ЛЕА кујна 1.8м

ПЦВ ЛЕА кујна 1.8м

17,990.00ден

13,493.00ден

ПЦВ ЕВА Кујна

ПЦВ ЕВА Кујна

17,990.00ден

13,492.00ден

ИБИЦА аголна гарнитура

ИБИЦА аголна гарнитура

62,990.00ден

47,243.00ден