Венера аголна гарнитура: Црна

Ширина: 263 cm
Висина: 87 cm
Длабина: 236 cm
Лежаj: 149 x 222 cm

Шифра: NTR25638

Категории: ,

Цена:

42,990.00ден

32,243.00ден

Други верзии на производот:

Кафеава - Крем

Бела - Сива

Бабилон У аголна гарнитура, агол Д

од 76,990.00ден

од 50,044.00ден

Орион Премиум аголна гарнитура, агол Л

од 64,990.00ден

од 45,493.00ден

Ропез аголна гарнитура

од 42,990.00ден

од 32,243.00ден

Овиедо Премиум Модуларна

202,950.00ден

142,065.00ден

Бабилон Премиум аголна гарнитура

од 54,990.00ден

од 35,744.00ден

Палманова Премиум Модуларна

107,960.00ден

75,572.00ден

Бабилон аголна гарнитура, агол Д

од 48,990.00ден

од 31,844.00ден

Стела аголна гарнитура, У агол

од 48,990.00ден

од 36,743.00ден

Орион аголна гарнитура, агол Д

од 52,990.00ден

од 37,093.00ден