Теа аголна гарнитура: Црна - Лилава

Ширина: 231 cm
Висина: 85 cm
Длабина: 154 cm
Лежaj: 197 x 132 cm

Шифра: NTR25777

Категории: ,

Цена:

28,990.00ден

20,293.00ден

Други верзии на производот:

Црна - Сива

Капучино - Кафеава

Бела - Сива

Овиедо Премиум Модуларна

202,950.00ден

142,065.00ден

Лана аголна гарнитура

од 41,990.00ден

од 29,393.00ден

Бабилон У аголна гарнитура, агол Л

од 76,990.00ден

од 50,044.00ден

Бабилон аголна гарнитура, агол Л

од 48,990.00ден

од 29,990.00ден

Палманова Премиум Модуларна

88,960.00ден

62,272.00ден

Орион аголна гарнитура, агол Л

од 52,990.00ден

од 37,093.00ден

Венеција аголна гарнитура

36,990.00ден

25,893.00ден

Бабилон Премиум аголна гарнитура

од 54,990.00ден

од 35,744.00ден