Столица за трпезарија, Магдалена: Даб масло - Плава

Шифра: NTR35861

Категории: ,

Цена:

6,990.00ден

5,243.00ден

Други верзии на производот:

Даб масло - Сива

Даб масло - Жолта

Хелена столица

3,590.00ден

2,693.00ден

ЦАЗ 017 столица

од 3,490.00ден

од 2,618.00ден

Флора I барска столица

5,500.00ден

4,125.00ден

Крос столица

од 3,880.00ден

од 2,794.00ден

Престиж столица

од 3,190.00ден

од 2,393.00ден

Тена фотеља

од 6,990.00ден

од 5,243.00ден

Леа трпезариска столица

од 5,290.00ден

од 3,968.00ден

Столица со дрвена рачка, Ана

од 5,990.00ден

од 3,190.00ден

Луге столица

од 3,990.00ден

од 3,192.00ден

Линз столица

од 4,590.00ден

од 2,490.00ден