Столица со дрвена рачка, Ана: Бела - Сива

Шифра: NTR36158

Категории: ,

Цена:

5,990.00ден

3,490.00ден

Други верзии на производот:

Венге - Бордо

Бела - Плава

Венге - Сива

Бела - Бордо

Избелен даб - Бордо

Избелен даб - Розева

Венге - Крем

Избелен даб - Плава

Бела - Розева

Венге - Розева

Венге - Плава

Избелен даб - Сива

Бела - Крем

Перлес столица

6,690.00ден

5,018.00ден

ЦАЗ 37 фотеља

5,990.00ден

4,493.00ден

Моко барска столица

7,990.00ден

5,993.00ден

Тена фотеља

од 6,990.00ден

од 5,243.00ден

Рондо барска столица

7,990.00ден

5,993.00ден

Линз столица

од 4,590.00ден

од 2,490.00ден

Ана барска столица

од 4,990.00ден

од 3,992.00ден

Фран детска столица

од 3,490.00ден

од 2,443.00ден

Бразил столица

од 5,990.00ден

од 3,490.00ден

Леа трпезариска столица

од 5,290.00ден

од 3,968.00ден