Столица со дрвена рачка, Ана: Венге - Плава

Шифра: NTR36193

Категории: ,

Цена:

5,990.00ден

3,190.00ден

Други верзии на производот:

Венге - Бордо

Бела - Плава

Венге - Сива

Бела - Бордо

Избелен даб - Бордо

Избелен даб - Розева

Венге - Крем

Избелен даб - Плава

Бела - Розева

Венге - Розева

Бела - Сива

Избелен даб - Сива

Бела - Крем

Столица за трпезарија, Бабилон

11,990.00ден

9,592.00ден

Елена столица

од 3,330.00ден

од 2,498.00ден

Флора III барска столица

9,990.00ден

7,493.00ден

Б-73 Столица

од 5,990.00ден

од 3,594.00ден

Флора II барска столица

6,500.00ден

4,875.00ден

Лара трпезариска столица

од 4,990.00ден

од 3,743.00ден

Паезана столица

од 2,490.00ден

од 1,868.00ден

Ивон III столица

од 2,790.00ден

од 1,953.00ден

ЦАЗ 017 столица

од 3,490.00ден

од 2,618.00ден