Столица со дрвена рачка, Ана: Венге - Розева

Шифра: NTR36194

Категории: ,

Цена:

5,990.00ден

3,490.00ден

Други верзии на производот:

Венге - Бордо

Бела - Плава

Венге - Сива

Бела - Бордо

Избелен даб - Бордо

Избелен даб - Розева

Венге - Крем

Избелен даб - Плава

Бела - Розева

Венге - Плава

Бела - Сива

Избелен даб - Сива

Бела - Крем

ЦАЗ 017 столица

од 3,490.00ден

од 2,618.00ден

Лара трпезариска столица

од 4,990.00ден

од 3,743.00ден

Луге столица

од 3,990.00ден

од 3,192.00ден

Ивон столица

од 2,790.00ден

од 1,813.00ден

Леа трпезариска столица

од 5,290.00ден

од 3,968.00ден

Зара столица

од 2,490.00ден

од 1,868.00ден

Кул столица

од 3,330.00ден

од 2,331.00ден

Флора I барска столица

5,500.00ден

4,125.00ден

Р-10 столица

од 3,330.00ден

од 2,498.00ден