Столица со дрвена рачка, Ана: Венге - Розева

Шифра: NTR36194

Категории: ,

Цена:

5,990.00ден

3,190.00ден

Други верзии на производот:

Венге - Бордо

Бела - Плава

Венге - Сива

Бела - Бордо

Избелен даб - Бордо

Избелен даб - Розева

Венге - Крем

Избелен даб - Плава

Бела - Розева

Венге - Плава

Бела - Сива

Избелен даб - Сива

Бела - Крем

Реа столица

од 4,990.00ден

од 3,490.00ден

Бразил столица

од 5,990.00ден

од 3,490.00ден

Ивон III столица

од 2,790.00ден

од 1,953.00ден

ЦАЗ 017 столица

од 3,490.00ден

од 2,618.00ден

Столица за трпезарија, Бабилон

11,990.00ден

9,592.00ден

Фран детска столица

од 3,490.00ден

од 2,443.00ден

Лара трпезариска столица

од 4,990.00ден

од 3,743.00ден

Флора II барска столица

6,500.00ден

4,875.00ден

Перлес столица

6,690.00ден

5,018.00ден

Рондо барска столица

7,990.00ден

5,993.00ден