Столица со дрвена рачка, Ана: Бела - Розева

Шифра: NTR36164

Категории: ,

Цена:

5,990.00ден

3,190.00ден

Други верзии на производот:

Венге - Бордо

Бела - Плава

Венге - Сива

Бела - Бордо

Избелен даб - Бордо

Избелен даб - Розева

Венге - Крем

Избелен даб - Плава

Венге - Розева

Венге - Плава

Бела - Сива

Избелен даб - Сива

Бела - Крем

Престиж столица

од 3,190.00ден

од 2,393.00ден

Столица за трпезарија, Магдалена

од 6,990.00ден

од 5,243.00ден

Лара трпезариска столица

од 4,990.00ден

од 3,490.00ден

Лета столица

од 5,990.00ден

од 4,493.00ден

Крос столица

од 3,880.00ден

од 2,790.00ден

Флора I барска столица

5,500.00ден

4,125.00ден

Р-10 столица

од 3,330.00ден

од 2,498.00ден

Хелена столица

3,590.00ден

2,693.00ден

Зара столица

од 2,490.00ден

од 1,868.00ден