Столица со дрвена рачка, Ана: Венге - Крем

Шифра: NTR36189

Категории: ,

Цена:

5,990.00ден

3,894.00ден

Други верзии на производот:

Венге - Бордо

Бела - Плава

Венге - Сива

Бела - Бордо

Избелен даб - Бордо

Избелен даб - Розева

Избелен даб - Плава

Бела - Розева

Венге - Розева

Венге - Плава

Бела - Сива

Избелен даб - Сива

Бела - Крем

Фран детска столица

од 3,490.00ден

од 2,443.00ден

Столица за трпезарија, Бабилон

11,990.00ден

9,592.00ден

Паезана столица

од 2,490.00ден

од 1,868.00ден

Столица за трпезарија, Магдалена

од 6,990.00ден

од 5,243.00ден

Престиж столица

од 3,190.00ден

од 2,393.00ден

Кул столица

од 3,330.00ден

од 2,331.00ден

Зара столица

од 2,490.00ден

од 1,868.00ден

Лета столица

од 5,990.00ден

од 4,493.00ден

Б-73 Столица

од 5,990.00ден

од 3,594.00ден

Флора I барска столица

5,500.00ден

4,125.00ден