Столица со дрвена рачка, Ана: Венге - Крем

Шифра: NTR36189

Категории: ,

Цена:

5,990.00ден

3,190.00ден

Други верзии на производот:

Венге - Бордо

Бела - Плава

Венге - Сива

Бела - Бордо

Избелен даб - Бордо

Избелен даб - Розева

Избелен даб - Плава

Бела - Розева

Венге - Розева

Венге - Плава

Бела - Сива

Избелен даб - Сива

Бела - Крем

Флора III барска столица

9,990.00ден

7,493.00ден

ЦАЗ 014 столица

од 2,590.00ден

од 1,943.00ден

Зара столица

од 2,490.00ден

од 1,868.00ден

Океан столица

од 5,490.00ден

од 4,118.00ден

Столица за трпезарија, Бабилон

11,990.00ден

9,592.00ден

Леа трпезариска столица

од 5,290.00ден

од 3,968.00ден

Феба столица

од 4,990.00ден

од 3,743.00ден

Хелена столица

3,590.00ден

2,693.00ден

Ана барска столица

од 4,990.00ден

од 3,992.00ден