Столица со дрвена рачка, Ана: Избелен даб - Розева

Шифра: NTR36179

Категории: ,

Цена:

5,990.00ден

3,490.00ден

Други верзии на производот:

Венге - Бордо

Бела - Плава

Венге - Сива

Бела - Бордо

Избелен даб - Бордо

Венге - Крем

Избелен даб - Плава

Бела - Розева

Венге - Розева

Венге - Плава

Бела - Сива

Избелен даб - Сива

Бела - Крем

Моко барска столица

7,990.00ден

5,993.00ден

Бразил столица

од 5,990.00ден

од 3,490.00ден

Б-73 Столица

од 5,990.00ден

од 3,594.00ден

Паезана столица

од 2,490.00ден

од 1,868.00ден

Хелена столица

3,590.00ден

2,693.00ден

Престиж столица

од 3,190.00ден

од 2,393.00ден

Столица за трпезарија, Бабилон

11,990.00ден

9,592.00ден

Адриа столица

од 5,550.00ден

од 2,498.00ден