Столица со дрвена рачка, Ана: Венге - Сива

Шифра: NTR36188

Категории: ,

Цена:

5,990.00ден

3,490.00ден

Други верзии на производот:

Венге - Бордо

Бела - Плава

Бела - Бордо

Избелен даб - Бордо

Избелен даб - Розева

Венге - Крем

Избелен даб - Плава

Бела - Розева

Венге - Розева

Венге - Плава

Бела - Сива

Избелен даб - Сива

Бела - Крем

Линз столица

од 4,590.00ден

од 2,490.00ден

Престиж столица

од 3,190.00ден

од 2,393.00ден

Бразил столица

од 5,990.00ден

од 3,490.00ден

ЦАЗ 014 столица

од 2,590.00ден

од 1,943.00ден

Елена столица

од 3,330.00ден

од 2,498.00ден

Лара трпезариска столица

од 4,990.00ден

од 3,743.00ден

Феба столица

од 4,990.00ден

од 3,473.00ден

Столица за трпезарија, Магдалена

од 6,990.00ден

од 5,243.00ден