Столица со дрвена рачка, Ана: Бела - Плава

Шифра: NTR36163

Категории: ,

Цена:

5,990.00ден

3,490.00ден

Други верзии на производот:

Венге - Бордо

Венге - Сива

Бела - Бордо

Избелен даб - Бордо

Избелен даб - Розева

Венге - Крем

Избелен даб - Плава

Бела - Розева

Венге - Розева

Венге - Плава

Бела - Сива

Избелен даб - Сива

Бела - Крем

Луге столица

од 3,990.00ден

од 3,192.00ден

Столица за трпезарија, Магдалена

од 6,990.00ден

од 5,243.00ден

Тена фотеља

од 6,990.00ден

од 5,243.00ден

Океан столица

од 5,490.00ден

од 4,118.00ден

Флора I барска столица

5,500.00ден

4,125.00ден

Хелена столица

3,590.00ден

2,693.00ден

Флора III барска столица

9,990.00ден

7,493.00ден

Крос столица

од 3,880.00ден

од 2,522.00ден

Лета столица

од 5,990.00ден

од 4,493.00ден

Леа трпезариска столица

од 5,290.00ден

од 3,968.00ден