Столица со дрвена рачка, Ана: Венге - Бордо

Шифра: NTR36192

Категории: ,

Цена:

5,990.00ден

3,190.00ден

Други верзии на производот:

Бела - Плава

Венге - Сива

Бела - Бордо

Избелен даб - Бордо

Избелен даб - Розева

Венге - Крем

Избелен даб - Плава

Бела - Розева

Венге - Розева

Венге - Плава

Бела - Сива

Избелен даб - Сива

Бела - Крем

Океан столица

од 5,490.00ден

од 4,118.00ден

Столица за трпезарија, Бабилон

11,990.00ден

9,592.00ден

Тена фотеља

од 6,990.00ден

од 5,243.00ден

ЦАЗ 014 столица

од 2,590.00ден

од 1,943.00ден

ЦАЗ 37 фотеља

5,990.00ден

4,493.00ден

Рондо барска столица

7,990.00ден

5,993.00ден

Моко барска столица

7,990.00ден

5,993.00ден

Леа трпезариска столица

од 5,290.00ден

од 3,968.00ден

Б-73 Столица

од 5,990.00ден

од 3,594.00ден