Столица со дрвена рачка, Ана: Венге - Бордо

Шифра: NTR36192

Категории: ,

Цена:

5,990.00ден

3,190.00ден

Други верзии на производот:

Бела - Плава

Венге - Сива

Бела - Бордо

Избелен даб - Бордо

Избелен даб - Розева

Венге - Крем

Избелен даб - Плава

Бела - Розева

Венге - Розева

Венге - Плава

Бела - Сива

Избелен даб - Сива

Бела - Крем

Коконг столица

од 4,990.00ден

од 3,743.00ден

Столица за трпезарија, Магдалена

од 6,990.00ден

од 5,243.00ден

ЦАЗ 017 столица

од 3,490.00ден

од 2,618.00ден

Перлес столица

6,690.00ден

5,018.00ден

Фран детска столица

од 3,490.00ден

од 2,443.00ден

Лета столица

од 5,990.00ден

од 4,493.00ден

Р-10 столица

од 3,330.00ден

од 2,498.00ден

Ивон столица

од 2,790.00ден

од 1,953.00ден

Хелена столица

3,590.00ден

2,693.00ден