СТА Салзбург маса Р 90

САЛЗБУРГ маса на развлекување. Димензии: 90 (+40) х 90 х 76 см. Достапна во венге, избелен даб и бела боја.

SKU: NTR29676

Категории: ,

Цена:

15,990.00ден

12,792.00ден

ВИН МАКС ФИКС маса

ВИН МАКС ФИКС маса

7,770.00ден

6,216.00ден

СТА Салзбург маса  Р 90

СТА Салзбург маса Р 90

15,990.00ден

12,792.00ден

ПЦМ КАЛИ Ф 110 маса

ПЦМ КАЛИ Ф 110 маса

26,990.00ден

18,890.00ден

ПЦ ПОНТ маса

ПЦ ПОНТ маса

13,990.00ден

9,490.00ден

ПЦ ПАЛМА ФИ Маса

ПЦ ПАЛМА ФИ Маса

5,990.00ден

4,193.00ден

ВИН MAКС маса

ВИН MAКС маса

9,220.00ден

7,376.00ден