СТА САЛЗБУРГ МАСА Р 140

САЛЗБУРГ маса на развлекување. Димензии: 140(+40) х 90 х 76 см. Достапна во венге,избелен даб и бела боја.

SKU: NTR29679

Категории:

Цена:

17,990.00ден

14,392.00ден

ПЦМ A-34 стол

ПЦМ A-34 стол

5,990.00ден

3,190.00ден

ПC АНА столица барска

ПC АНА столица барска

4,990.00ден

3,992.00ден

ПН ЗАРА столица

ПН ЗАРА столица

2,490.00ден

1,868.00ден

ИСГ БОНД маса

ИСГ БОНД маса

35,990.00ден

28,792.00ден

ПЦ КРОС маса

ПЦ КРОС маса

8,880.00ден

5,990.00ден

ПС ПАЛМА столица

ПС ПАЛМА столица

2,850.00ден

2,138.00ден