СТА Салзбург маса Р 140

САЛЗБУРГ маса на развлекување. Димензии: 140(+40) х 90 х 76 см. Достапна во венге,избелен даб и бела боја.

SKU: NTR29678

Категории: ,

Цена:

17,990.00ден

14,392.00ден

ПЦ ПАЛМА маса

ПЦ ПАЛМА маса

5,990.00ден

4,193.00ден

ПЦ ПАЛМА ФИ Маса

ПЦ ПАЛМА ФИ Маса

5,990.00ден

3,490.00ден

ВИН MAКС маса

ВИН MAКС маса

9,220.00ден

7,376.00ден

ПЦМ КАЛИ ОВАЛ маса

ПЦМ КАЛИ ОВАЛ маса

30,990.00ден

21,693.00ден

ПЦ ПАЛМА маса

ПЦ ПАЛМА маса

5,990.00ден

4,193.00ден

ПЦМ  БУРА маса

ПЦМ БУРА маса

45,990.00ден

34,492.00ден