Салони за мебел - Прима Мебел

ПЦМ СИРИУС ФЛАМИНГО ХР ЛУКС душек: 200x80x30

Исклучиво висок душек со џебовидно јадро со појачана цврстина, двострано обложен со ладно лиена пена. Комбинацијата на материјали одлично го потпира телотои дава посебна удобност при спиење. Овој исклучиво тврд и еластичен душек кој има навлака со декоративни мотиви од фламинго. Навлаката е проштепана со богат слој на полиестерска вата за дополнителна удобност и мекост.

Шифра: NTR40686

Категории: ,

27,499.00ден

19,249.00ден

Димензија: