Салони за мебел - Прима Мебел

ПЦМ ФЛЕКСИСАН душек: 200х90х22

Душек изработен од два вида на пена и две тврдини Х2 и Х3. Се изработува во различни димензии

Шифра: NTR40701

Категории: ,

21,999.00ден

14,299.00ден

Димензија: