Салони за мебел - Прима Мебел

ПЦМ ЕКО МЕДИКАЛ душек: 200х80х27

Душекот Еко Медикал е достапен во повеќе димензии. - повеќезонско џебовидно јадро со 400 опруги на м2 и со облога од ХР пена и латекс -Јадро со појачана цврстина за лица со поголема телесна тежина - двостран душек со различни цврстини (H3/H4) - горна навлака која мозеда се вади и да се пери - висина на душекот: 27см - носивост на душекот: преку 100кг

Шифра: NTR40665

Категории: ,

24,499.00ден

15,924.00ден

Димензија: