Престиж столица: Сребрена - Црвена

Шифра: NTR32619

Категории:

Цена:

3,190.00ден

2,393.00ден

Други верзии на производот:

Сребрена - Црна

Сребрена - Бела

Сребрена - Кафеава

ЦАЗ 37 фотеља

5,990.00ден

4,493.00ден

Лара трпезариска столица

од 4,990.00ден

од 3,743.00ден

Елена столица

од 3,330.00ден

од 2,498.00ден

Лета столица

од 5,990.00ден

од 4,493.00ден

Р-10 столица

од 3,330.00ден

од 2,498.00ден

Луге столица

од 3,990.00ден

од 3,192.00ден

Моко барска столица

7,990.00ден

5,993.00ден

Крос столица

од 3,880.00ден

од 2,794.00ден

Линз столица

од 4,590.00ден

од 2,490.00ден

Столица за трпезарија, Магдалена

од 6,990.00ден

од 5,243.00ден