ПН ДАРК трпезариски сет

Дарк - стаклена маса + 6 столици. Стаклена маса: 140 x 80 x 75 см.

SKU: NTR27246

Категории: ,

Цена:

22,990.00ден

17,243.00ден

ПН  ДАРК трпезариски сет

ПН ДАРК трпезариски сет

22,990.00ден

17,243.00ден

ПН ДРАЈВ трпезариски сет

ПН ДРАЈВ трпезариски сет

17,990.00ден

12,993.00ден