Петер ормарче за чевли

Практично ормарче со висина 120 cm, со две мали фиоки за секојдневни ситници и две врати. Дури четири полици обезбедуваат доволно место за складирање чевли. Благодарение на организираната внатрешност и длабина од 33 cm, ова е ормарче идеално за штедење простор.

Шифра: NTR29266

Категории: , ,

Цена:

6,990.00ден

5,243.00ден

Плутон предсобје ормар

8,390.00ден

6,293.00ден

Ноа закачалка со ормар

15,990.00ден

11,993.00ден

Плутон предсобје ормарче за чевли

8,990.00ден

6,743.00ден

Марио ормар

од 4,990.00ден

од 3,743.00ден

Марио предсобје

од 6,490.00ден

од 4,868.00ден

Плутон предсобје ормарче за чевли

5,190.00ден

3,893.00ден

Ноа ормар 67

9,990.00ден

7,493.00ден

Плутон предсобје ѕидна закачалка

3,490.00ден

2,618.00ден

Плутон предсобје огледало

3,990.00ден

2,993.00ден

Плутон предсобје ѕидна закачалка

5,290.00ден

3,968.00ден