Перница со мелен сунгер

Перница полнето со издробен сунѓер со класичен облик, dimenzija 80x60 cm со навлака изработено од комбинација на памук и полиестер прошиена со ПЕС вата и неткаен текстил.

Шифра: NGP054812

Категории: ,

Цена:

1,290.00ден

968.00ден

Перница мелен сунгер Софт

1,190.00ден

893.00ден

Мемори анатомска перница

2,550.00ден

1,913.00ден

Перница силиконска

2,190.00ден

1,643.00ден

Латекс анатомска перница

2,990.00ден

2,243.00ден

Перница силиконска

1,490.00ден

1,118.00ден

Анатомик силиконска перница

1,990.00ден

1,493.00ден

Мемо перница

2,990.00ден

2,243.00ден

Мемори стандарт перница

3,330.00ден

2,498.00ден

Мемори анатомска перница

2,990.00ден

2,243.00ден

Перница силиконска нештепана

1,590.00ден

1,193.00ден