ПЦК КЛАРА кујна црвено/бело БЛОК 3 М

Кујна Клара. Бои на корпус: бела, сонома. Бои на фронт: бела, крем, црвена.

SKU: NGP072598

Категории: ,

Цена:

125,720.00ден

74,490.00ден