ПЦ МАРТА лизгачки ормар 220х180

Модерен дизајн во квалитетна изведба - спалната соба Марта е препознатлива и почитувана меѓу Примините купувачи. Димензии: 220 x 180 x 62 см

SKU: NGP067292

Категории: ,

Цена:

27,690.00ден

20,768.00ден