Паезана столица: Венге - Крем

Шифра: NTR35123

Категории:

Цена:

2,490.00ден

1,868.00ден

Други верзии на производот:

Бела - Тиркиз

Сонома - Зелена

Б-73 Столица

од 5,990.00ден

од 3,594.00ден

Лара трпезариска столица

од 4,990.00ден

од 3,743.00ден

Рондо барска столица

7,990.00ден

5,993.00ден

ЦАЗ 014 столица

од 2,590.00ден

од 1,943.00ден

Столица за трпезарија, Магдалена

од 6,990.00ден

од 5,243.00ден

Крос столица

од 3,880.00ден

од 2,522.00ден

Океан столица

од 5,490.00ден

од 4,118.00ден

Елена столица

од 3,330.00ден

од 2,498.00ден

Ана барска столица

од 4,990.00ден

од 3,992.00ден