Орион Премиум аголна гарнитура, агол Л: Темно Сива

Ширина: 270 cm
Висинa: 90 cm
Длабина: 220 cm
Лежаj: 193 x 121 cm

Шифра: NTR31843

Категории: ,

Цена:

64,990.00ден

44,990.00ден

Други верзии на производот:

Капучино

Светло Сива

Орион Премиум аголна гарнитура, агол Д

од 64,990.00ден

од 44,990.00ден

Орион аголна гарнитура, агол Д

од 52,990.00ден

од 37,093.00ден

Орион аголна гарнитура, агол Л

од 52,990.00ден

од 37,093.00ден

Ропез аголна гарнитура

од 42,990.00ден

од 32,243.00ден

Венера аголна гарнитура

од 42,990.00ден

од 32,243.00ден

Теа аголна гарнитура

од 28,990.00ден

од 19,990.00ден

Палманова Премиум Модуларна

88,960.00ден

62,272.00ден

Овиедо Премиум Модуларна

202,950.00ден

142,065.00ден

Бабилон У аголна гарнитура, агол Д

од 76,990.00ден

од 57,743.00ден

Венеција аголна гарнитура

36,990.00ден

24,990.00ден