Монтана кујна: Даб - Венге

Шифра: NTR22405

Категории: ,

Цена:

22,990.00ден

13,990.00ден

Други верзии на производот:

Црвена - Сива

блок кујна Леа - 1,8 m

17,990.00ден

13,493.00ден

Ева блок кујна

17,990.00ден

13,493.00ден