Марио предсобје: Венге - Бела

Функционално предсобје МАРИО нуди доволно простор за складирање на вашите чевли и облека и отстранување на секојдневните предмети и ситници.

Шифра: NTR22396

Категории: ,

Цена:

6,490.00ден

4,868.00ден

Други верзии на производот:

Сонома - Бела

Марио ормар

од 4,990.00ден

од 3,743.00ден

Плутон предсобје огледало

3,990.00ден

2,993.00ден

Плутон предсобје ормарче за чевли

5,190.00ден

3,893.00ден

Плутон предсобје ѕидна закачалка

5,290.00ден

3,968.00ден

Плутон предсобје ѕидна закачалка

3,490.00ден

2,618.00ден

Ноа закачалка со ормар

15,990.00ден

11,993.00ден

Плутон предсобје ормар

8,390.00ден

6,293.00ден

Плутон предсобје ормарче за чевли

8,990.00ден

6,743.00ден

Ноа ормар 67

9,990.00ден

7,493.00ден

Ноа ормар 54

7,780.00ден

5,835.00ден