Луксор склоплив кревет

Преклопен кревет ЛУКСОР со саморасклопливи нозе едноставно станува потребно дополнителен кревет. Душекот со дебелина од 10 cm на латофлекс подници обезбедува удобен кревет за повремен сон. Лесно се пренесува, а склопено не одзема од скапоцениот простор.

Шифра: NTR23170

Категории: ,

Цена:

9,490.00ден

7,118.00ден

Лука стандарт плус кревет 160

од 9,220.00ден

од 5,532.00ден

Марина фр.лежај 90

од 21,990.00ден

од 14,990.00ден

Тинс повишен кревет 90

од 10,700.00ден

од 8,025.00ден

Кревет на спрат, Јуниор

од 33,990.00ден

од 20,394.00ден

Марина фр.лежај 140

од 28,570.00ден

од 19,990.00ден

Ема кревет 2Л 180

од 18,990.00ден

од 14,243.00ден

Ѕиден кревет, Јуниор

7,990.00ден

4,794.00ден

Сандра француски кревет

од 29,990.00ден

од 20,993.00ден

Висок кревет, Јуниор

од 28,990.00ден

од 18,844.00ден

Марина фр.лежај 120

26,990.00ден

17,990.00ден