Лука Бејзик лизгачки ормар 135 огл: Бела

Лизгачки ормари ЛУКА БЕЈЗИК ширина 135 cm, достапни се во бела и боја даб сонома, со или без огледало.

Шифра: NGP061241

Категории: ,

Цена:

18,440.00ден

11,990.00ден

Други верзии на производот:

Сонома

Лука Бејзик лизгачки ормар 135

од 15,370.00ден

од 9,990.00ден

Лука Бејзик ноќно ормарче

2,500.00ден

1,875.00ден

Лука Стандарт лизгачки ормар 180 огл

24,500.00ден

15,925.00ден

Бордо спална соба ормар 3Д со огледало

61,990.00ден

46,493.00ден

Тинс ормар 50 4Л комб

од 17,990.00ден

од 10,794.00ден

Ормар со маса, Јуниор

од 12,490.00ден

од 8,119.00ден

Тинс ормар 150

од 23,640.00ден

од 14,184.00ден

Лидо ормар 80

6,310.00ден

4,733.00ден

Тинс аголен ормар

од 21,510.00ден

од 12,906.00ден

Ема ормар 2Л 90

од 13,390.00ден

од 9,373.00ден