Луге столица: Сребрена - Бела

Шифра: NTR22897

Категории: ,

Цена:

3,990.00ден

3,192.00ден

Други верзии на производот:

Сребрена - Кафеава

Сребрена - Црна

Престиж столица

од 3,190.00ден

од 2,393.00ден

Бразил столица

од 5,990.00ден

од 3,490.00ден

Лара трпезариска столица

од 4,990.00ден

од 3,743.00ден

Тена фотеља

од 6,990.00ден

од 5,243.00ден

ЦАЗ 37 фотеља

5,990.00ден

4,493.00ден

Флора II барска столица

6,500.00ден

4,875.00ден

Хелена столица

3,590.00ден

2,693.00ден

Леа трпезариска столица

од 5,290.00ден

од 3,968.00ден