Лета столица: Даб - Крем

Шифра: NTR31266

Категории: ,

Цена:

5,990.00ден

4,493.00ден

Други верзии на производот:

Натур - Капучино

Цреша - Крем

Кул столица

од 3,330.00ден

од 2,331.00ден

Адриа столица

од 5,550.00ден

од 2,498.00ден

Столица за трпезарија, Магдалена

од 6,990.00ден

од 5,243.00ден

Луге столица

од 3,990.00ден

од 3,192.00ден

Лара трпезариска столица

од 4,990.00ден

од 3,743.00ден

ЦАЗ 017 столица

од 3,490.00ден

од 2,618.00ден

Р-10 столица

од 3,330.00ден

од 2,498.00ден

Флора III барска столица

9,990.00ден

7,493.00ден