Леа трпезариска столица: Венге - Портокалова

Шифра: NTR35953

Категории: ,

Цена:

5,290.00ден

3,968.00ден

Други верзии на производот:

Бела - Сива

Натур - Кафеава

Столица за трпезарија, Бабилон

11,990.00ден

9,592.00ден

Паезана столица

од 2,490.00ден

од 1,868.00ден

ЦАЗ 37 фотеља

5,990.00ден

4,493.00ден

Б-73 Столица

од 5,990.00ден

од 3,594.00ден

Столица со дрвена рачка, Ана

од 5,990.00ден

од 3,894.00ден

Флора I барска столица

5,500.00ден

4,125.00ден

Престиж столица

од 3,190.00ден

од 2,393.00ден

Крос столица

од 3,880.00ден

од 2,522.00ден