Лара трпезариска столица: Бела - Розева

Шифра: NTR35960

Категории: ,

Цена:

4,990.00ден

3,743.00ден

Други верзии на производот:

Избелен даб - Розева

Избелен даб - Сива

Линз столица

од 4,590.00ден

од 2,490.00ден

Реа столица

од 4,990.00ден

од 3,490.00ден

Б-73 Столица

од 5,990.00ден

од 3,594.00ден

Перлес столица

6,690.00ден

5,018.00ден

Флора III барска столица

9,990.00ден

7,493.00ден

Столица за трпезарија, Магдалена

од 6,990.00ден

од 5,243.00ден

Луге столица

од 3,990.00ден

од 3,192.00ден

Крос столица

од 3,880.00ден

од 2,794.00ден

Ивон столица

од 2,790.00ден

од 1,953.00ден

Флора II барска столица

6,500.00ден

4,875.00ден