Лана аголна гарнитура: Капучино

Ширина: 164 cm
Висина:91 cm
Длабина: 251 cm
Лежај: 207 x 120 cm

Шифра: NTR32329

Категории: ,

Цена:

41,990.00ден

29,393.00ден

Други верзии на производот:

Сива

Орион Премиум аголна гарнитура, агол Д

од 64,990.00ден

од 44,990.00ден

Ропез аголна гарнитура

од 42,990.00ден

од 32,243.00ден

Венеција аголна гарнитура

36,990.00ден

24,990.00ден

Теа аголна гарнитура

од 28,990.00ден

од 19,990.00ден

Бабилон У аголна гарнитура, агол Д

од 76,990.00ден

од 57,743.00ден

Бабилон У аголна гарнитура, агол Л

од 76,990.00ден

од 57,743.00ден

Палманова Премиум Модуларна

107,960.00ден

75,572.00ден

Орион Премиум аголна гарнитура, агол Л

од 64,990.00ден

од 44,990.00ден

Овиедо Премиум Модуларна

202,950.00ден

142,065.00ден