Крос столица: Избелен даб - Крем

Шифра: NTR23905

Категории: ,

Цена:

3,880.00ден

2,794.00ден

Други верзии на производот:

Венге - Бела

Бела - Лилава

Бела - Сива

Бела - Црвена

Орев - Бела

Венге - Црвена

Венге - Крем

Венге - Капучино

Избелен даб - Лилава

Избелен даб - Бела

Избелен даб - Црвена

Избелен даб - Капучино

Бела - Крем

Бела - Кафеава

Бела

Бела - Капучино

Орев - Црвена

Орев - Капучино

Моко барска столица

7,990.00ден

5,993.00ден

Ивон III столица

од 2,790.00ден

од 1,953.00ден

Р-10 столица

од 3,330.00ден

од 2,498.00ден

Лара трпезариска столица

од 4,990.00ден

од 3,743.00ден

Адриа столица

од 5,550.00ден

од 2,498.00ден

Фран детска столица

од 3,490.00ден

од 2,443.00ден

ЦАЗ 37 фотеља

5,990.00ден

4,493.00ден

Зара столица

од 2,490.00ден

од 1,868.00ден

Столица со дрвена рачка, Ана

од 5,990.00ден

од 3,190.00ден