Крос маса 138 сјај

Модерна, цврста и атрактивна маса возбудува со своите димензии и едноставност. Со одличен квалитет а поволна цена.Масата е фиксна.

Шифра: NGP061201

Категории: ,

Цена:

10,990.00ден

8,243.00ден

Крос маса 138 на развлекување

од 18,990.00ден

од 13,293.00ден

Крос маса 138

од 8,880.00ден

од 6,216.00ден

Перун трпезариска маса

39,990.00ден

29,993.00ден

Фран детска маса

од 8,990.00ден

од 6,293.00ден

Салзбург маса на развлекување 90

од 15,990.00ден

од 11,993.00ден

Кали маса овал

од 30,990.00ден

од 23,243.00ден

Бура Трпезариска маса

45,990.00ден

34,493.00ден

Понт маса

13,990.00ден

10,493.00ден

Прима АБС маса 120

од 4,990.00ден

од 3,743.00ден

Подиум маса

од 15,990.00ден

од 11,993.00ден