Салони за мебел - Прима Мебел

Комфорт флекс еластична подница: 198 x 8 x 80

Подница со 26 еластични летви на гумени носачи, соодветна за сите врсти на душеци

Шифра: NGP060345

Категории: ,

6,990.00ден

4,194.00ден

Димензија: