Кира тапациран кревет со подница 160: Црна

Еднаставната линија на оквирот на тапацираниот кревет КИРА е идеална база за модерно уредуванње на спална соба. Секогаш ефектна еко кожа црна, бела или капучино боја лесно може да се комбинират со намештајот на Прима за спални соби (и модерни и класик). Под вградените подници со метален оквир и механизам за подигнување се наоѓа кутија за постелнина со преграда на средина (димензија 69x200x20 cm x2 ). Креветот е предвиден за душек со димензија 200x140 cm/ 200x160.Постои можност за изведба со или без подница.

Шифра: NTR27105

Категории: ,

Цена:

23,990.00ден

17,993.00ден

Други верзии на производот:

Капучино

Кира тапациран кревет со подница 180

26,990.00ден

20,243.00ден

Тинс повишен кревет 90

од 10,700.00ден

од 6,420.00ден

Фиока за ѕиден кревет, Јуниор

5,490.00ден

3,294.00ден

Кревет на спрат, Алиса

од 20,990.00ден

од 13,644.00ден

Тинс фиока за помошен кревет

од 9,990.00ден

од 5,994.00ден

Ѕиден кревет, Јуниор

7,990.00ден

4,794.00ден

Лука стандарт плус кревет 160

од 9,220.00ден

од 6,454.00ден

Комо склоплив кревет

6,490.00ден

4,868.00ден

Марина фр.лежај 90

од 21,990.00ден

од 14,990.00ден

Фиока за кревет на спрат, Алиса

од 3,990.00ден

од 2,594.00ден