Кали маса овал: Цреша

Елегантната, масивна маса со заоблени линии лесно се вклопува во класичен, но и во модерен амбиент. Постољето на масата е изработено од масивно буково дрво, за стабилност и цврстина. Благодарение на функцијата за развлекување, брзо се претвора во пространа маса (205cm) идеален за големи семејства и весели семејни собири. Уживајте во заедничките оброци и вашиот дом!

Шифра: NTR31603

Категории: ,

Цена:

30,990.00ден

23,243.00ден

Други верзии на производот:

Венге

Бела

Орев

Кали маса округла

26,990.00ден

20,243.00ден

Фран детска маса

од 8,990.00ден

од 6,293.00ден

Салзбург маса на развлекување 140

од 17,990.00ден

од 13,493.00ден

Бордо маса

57,990.00ден

43,492.00ден

Прима АБС маса 120

од 4,990.00ден

од 3,743.00ден

Бура Трпезариска маса

45,990.00ден

34,493.00ден

Перун трпезариска маса

39,990.00ден

29,993.00ден

Пјер трпезариска маса

16,990.00ден

12,743.00ден

Модерна трпезариска маса на развлекување 210x90 cm, Давос

од 34,980.00ден

од 21,990.00ден

Трпезариска маса Едгар

69,990.00ден