Салони за мебел - Прима Мебел

КАЛЧАР аголна гарнитура

Аголна гарнитура изработена од вистинска кожа со можност за пуштање. Димензии 263х224х57см. *Главонаслоните се продаваат поединечно и не се вклучени во цената.

Категории: ,

146,000.00ден

109,500.00ден