Салони за мебел - Прима Мебел

Јуниор ормар 150 2Л: Бела - Пацифик

Висок трокрилен ормар со фиоки од програмата на детски соби Јуниор.

Шифра: NGP069360

Категории: , ,

29,990.00ден