ИСГ ВЕРОНА лежај

Брановидната опруга во средиштето и двете богато полнети перици се гаранција за удобост. Со едноставното расклопување ВЕРОНА се претвора во простран лажај за две лица (151*190cm). Под седиштето се наоѓа практична кутија за постелнина. Модерните линии на лежајот во комбинација со еко-кожа и квалитетните ткаенини ги исполнуваат сите естетски и функционални потреби. Димензија 231*93cm

SKU:

Категории:

Цена:

22,990.00ден

14,990.00ден

ИСГ ТОНИ ЛЕЖАЈ

ИСГ ТОНИ ЛЕЖАЈ

13,990.00ден

9,094.00ден

ИСГ ДОРТМУНД лежај

ИСГ ДОРТМУНД лежај

23,060.00ден

18,448.00ден

ПС МАРЕ лежај

ПС МАРЕ лежај

21,990.00ден

16,493.00ден

ИСГ ДОРТМУНД II лежај

ИСГ ДОРТМУНД II лежај

27,390.00ден

21,912.00ден

ИСГ ИВАНО лежај

ИСГ ИВАНО лежај

19,990.00ден

13,990.00ден

ЛПТ ТИКО лежај

ЛПТ ТИКО лежај

11,490.00ден

9,192.00ден